Voorbeelden veterinair gerelateerde projecten

Recent heeft Assisi de nascholingen voor een A-merk farmaceut verzorgd. Doelgroep paraveterinairen, onderwerp ‘Effectief communiceren in de dierenartspraktijk’.

Organisatie Europese Veterinary Dental Society (EVDS) congres in Nederland.

Oprichting en behartigen van 11 jaar bestuursfuncties van de Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijkmanagement www.vpm.nl

Voor één van de grootste medicinale fabrikanten van honden- en kattenvoeding ter wereld heeft Assisi gedurende twee jaar een pilot begeleid. In het kader van een service loyaliteitsprogramma is er een complete vertaalslag gemaakt vanuit de Spaanse naar de Nederlandse markt. Assisi heeft voor dit project een team van paraveterinairen geworven. Zij logden vanuit huis in op de server van de voederfabrikant op door Assisi gehuurde laptops. Zij downloadden praktijkcases van dieren, waarvan de eigenaar volgens de dierenarts extra aandacht behoefde. De paraveterinairen belden deze klanten een aantal keer uit naam van de dierenartsenpraktijk en onze opdrachtgever om hen te overtuigen van medicinale voeding. Zo creëerden zij loyaliteit. Assisi verzorgde de totale planning, organisatie en rapportage van het totale project.

Samen met de opdrachtgever mee ontwikkelen en opzetten van ‘Pup Start’ voor de Belgische markt.
Tevens het verzorgen van de lezingen aan de dierenartspraktijken over hoe een dergelijk
serviceprogramma op te zetten in de praktijk.

"Voor ons is Assisi een fijne partner om mee te werken. Ze staan altijd klaar voor je en ze hebben deskundigheid beschikbaar op een breed vlak..."


Wessel Nies
Sales Manager Nederland
Novartis Consumer Health B.V.