Van tijdelijk naar vast personeel

De voordelen en voorbeelden van tijdelijk naar vast zijn te over. Een langere 'proeftijd' spant natuurlijk de kroon! Maar ook het uitzicht op vast werk na een succesvolle vervanging van een zwangerschapsverlof, is een dikke plus van een uitzendkracht!

Een opdrachtgever uit het veterinaire kanaal wilde een groter marktaandeel in het dierenspeciaalzakenkanaal. Assisi heeft voor de pilot van een half jaar een tijdelijke driekoppige buitendienst geworven en ingezet.

Deze medewerkers hebben de doelstelling van de opdrachtgever succesvol waargemaakt. Twee uitzendkrachten zijn na deze ‘kat-uit-de-boom-kijkperiode’ in vaste dienst gegaan bij de opdrachtgever.
Want dat kan natuurlijk ook!
 
 


"Assisi, enthousiaste mensen die ik heb ontmoet toen ik reageerde op een vacature als uitzendkracht. Tijdens mijn tijdelijke baan als accountmanager heb ik veel geleerd van hun door de uitgebreide ondersteuning. Het heeft me zoveel geleerd dat ik heb laten zien wat ik kon en inmiddels 3 jaar later al enige tijd vast in dienst ben. Mocht ik nog opheldering willen om mijn vak beter uit te oefenen staan ze altijd voor me klaar. Gewoon een top bedrijf met top mensen..."
 

Sabrina van Schooten
Accountmanager
NML Health