Werving & Selectie van vast personeel
 
Werving & selectie van vast personeel en coaching is al ruim 12 jaar een expertise waar wij trots op zijn! Geen wervingskosten en geen tijdrovend selectieproces voor u, Een neutrale partij die kandidaten afwijst, of nog beter, verder helpt. Onze vakmensen zijn SEU-opgeleid en maken gebruik van de assessment tools van Thomas International.

Assisi is er trots op dat er veel mensen dankzij haar bemiddeling succesvol actief zijn in de hele dierenbranche. Assisi bemiddelt voor rayonmangers, marketeers, back office medewerkers, nutrionisten, productmanagers, customer service specialisten et cetera. Er staan meer dan 2500 kandidaten van divers pluimage ingeschreven met allemaal passie voor de branche!

"Ik heb Assisi leren kennen als een bedrijf dat niet kolossaal of vastgeroest is. Enthousiaste en betrokken mensen die oprecht interesse tonen in jou als persoon; wat je interesses zijn, wie je bent en wat je kan. Een persoonlijk gesprek ter kennismaking, regelmatig een berichtje hoe het met je gaat en dat ze nog steeds hun oren en ogen voor je openhouden... heel bijzonder! Voor hen ben je oprecht een persoon en geen nummer. Dus voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven: ik heb mijn droombaan gevonden dankzij hen en wie weet jij ook".


Hanneke Stubbe
Customer Service & Social Media
Premium Petfood Brands