Personeelsbemiddeling

Heb je tijdelijk of vast collega’s nodig met knowhow van de gezelschapsdierensector? Laat ons doen waar wij goed in zijn. Wij helpen jou graag aan datgene waar jij naar op zoek bent.

Besteed tijdrovende wervingsprocedures uit aan een specialist

Je haalt alles uit de kast. De mooiste vacatureteksten worden geschreven. Er wordt zelfs een campagne uitgezet om de vacature te promoten. En je hebt de lekkerste koffiekoeken klaarstaan om tijdens het sollicitatiegesprek het ijs te breken. Heel wat uren heb je zitten ploeteren en toch, valt het resultaat tegen.

Je hebt:

  • Geïnventariseerd wat het team nodig heeft
  • Heldere vacatureteksten geschreven
  • De inzendingen één voor één doorgenomen
  • Een selectie gemaakt en kandidaten afgewezen of uitgenodigd
  • Urenlang gesprekken gevoerd

Daar zit veel tijd in. Vervolgens moet je nog maar afwachten, of al jouw moeite loont. Dat kan ook anders.

Werken met Assisi en Catherine is op persoonlijk en op zakelijk vlak altijd erg plezierig. Door de jaren heen heeft Grovet met grote regelmaat gebruik gemaakt van de diensten van Assisi. Kundig en zakelijk maar met een persoonlijk en vriendschappelijke benadering. Wij hopen nog vele jaren te mogen samenwerken.

Koen Schmitz

Grovet bv

Ik heb fijn met Catherine samengewerkt. Haar betrokkenheid, meedenken, snel kunnen schakelen en haar goede netwerk heeft ervoor gezorgd dat ik verrassend snel de juiste kandidaat voor mijn vacature heb gevonden. Mocht ik in de toekomst nog een keer een profiel zoeken met een veterinaire achtergrond, dan is de samenwerking met Assisi zeker voor herhaling vatbaar.

Ingrid van Kempen

OHRA Marketing Schade

Meer dan 20 jaar specialist in personeelszaken

Cv’s en motivatiebrieven geven een onvolledig en vaak zelfs onjuist beeld van iemands persoonlijkheid. Totdat je iemand fysiek tegenover je hebt zitten, is het nog onduidelijk of die persoon echt bij jouw bedrijf past. Door te selecteren op basis van motivatiebrieven en cv’s is de kans groot dat je een goede potentiële kandidaat over het hoofd ziet. Een efficiënte werving & selectieprocedure is daarom vakwerk. Je hebt verstand van zaken nodig om op een effectieve wijze de juiste kandidaten te werven.

Bespaar tijd, geld en moeite

Karakter, interesse, talent, ervaring, kennis, drive en toekomstvisie. Het zijn allemaal facetten van een profiel die je scherp wilt hebben voordat iemand op gesprek komt. Tenminste, als jij jouw tijd goed kan gebruiken en alleen met serieuze kandidaten kennis wil maken. Daarom gaan wij persoonlijk in gesprek met mensen, voordat ze aan jou worden voorgesteld.

Tussen deze gesprekken voeren wij een assessment uit. Hiervoor maken wij gebruik van Thomas International. Dit is een assessment op basis van de bekende DISC- methode. Ook trekken wij de referenties van een kandidaat serieus na. Zo krijgen wij een compleet beeld van jouw potentiële nieuwe collega.

Het schaap met 5 poten

Om collega’s te vinden die aan bepaalde wensen voldoen, moet je mensen goed kunnen doorgronden. Het liefst vind jij iemand die perfect is en aan alle wensen voldoet. Maar gezonde schapen hebben vier poten. Het kan gebeuren dat jij concessies moet doen. Wij helpen jou daarbij. Wij verbreden jouw scope. Helpen jou met het maken van strategische keuzes. En onderbouwen onze adviezen, zodat jij een weloverwogen keuze maakt.

Vertrouwen als fundament

In een klein wereldje wil jij iemand hebben die discreet omgaat met jouw informatie. Zodat jij met een goed gevoel personeelszaken uitbesteed. Voor ons is vertrouwen al ruim 20 jaar het fundament van een goede samenwerking.

Garantie

Wij dragen mensen aan die onze zorgvuldige selectieprocedure hebben doorlopen. Blijkt om wat voor reden dan ook dat jij er iets anders van had verwacht? Dan begint de procedure van voor af aan. Pas na een proefperiode ontvang jij de factuur voor onze inspanningen. Op basis van heldere en transparante afspraken. Zo loop jij nooit een risico en weet jij op voorhand precies waar je aan toe bent. No cure, no pay.

Liever de kat uit de boom kijken?

Voor tijdelijke opdrachten zoals productintroducties en pilot projecten, zetten wij ZZPérs in. Ook is het mogelijk om voor jullie ‘flexibele schil’, gebruik te maken van onze uitzendbureau constructie. De Assisi medewerkers zijn allemaal SEU-opgeleid en wij maken gebruik van een professionele gecertificeerde backoffice partner.  Alle uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.

keurmerken en logos personeelsbemiddeling groen

Discrete samenwerking 

Ben jij op zoek naar iemand die tijdelijk in dienst komt. Bijvoorbeeld voor het invullen van een zwangerschapsverlof. Of juist vast op de loonlijst komt te staan? Wij kunnen jou helpen aan zowel vaste als- tijdelijke medewerkers.

Heb jij een ander personeelsvraagstuk? Laat het ons weten. Wij helpen jou met advies. Geven garantie op een discrete samenwerking. Op basis van een heldere- en goed onderbouwde prijsopgave. No cure no pay!

Werkwijze

1. Luisteren

Alles begint met een goede inventarisatie van jullie wens en vraagstuk.

2. Werving

Wij gaan binnen ons grote netwerk creatief op zoek.

3. Selecteren

Wij voeren diepgaande gesprekken, trekken referenties serieus na, en zetten eventueel  een assessment in.

4. Introduceren

Pas wanneer wij overtuigd zijn dat een kandidaat een goede match kan opleveren, volgt een introductie en komen ze bij jou op gesprek.

Vertrouwd in de dierenbranche

Inmiddels hebben wij al vele bedrijven in de gezelschapsdierensector geholpen. Wij kijken en denken met een frisse blik mee. En krijgen er energie van om mensen in hun kracht te zetten. En bedrijven verder te helpen met complexe personeelsvraagstukken. Of wij dit in een andere sector ook zouden hebben bereikt? Nee. De dierenbranche is de enige niche waar wij met veel bezieling in werken. Dier en natuur zitten in ons DNA.

Een greep uit onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers door de jaren heen:

Assisi BV
Oude Arnhemse Bovenweg 10
NL - 3941 XM Doorn

+31 343 518397
+31 6 53556387
info@assisi.nl