Projectondersteuning

Zoek jij ondersteuning in de uitvoering van projecten? Laat ons doen waar wij goed in zijn. Wij helpen jou graag aan datgene waar jij naar op zoek bent. Met onze knowhow van de gezelschapsdieren sector, kunnen wij jou vast ook helpen!

Jouw project tot in de puntjes geregeld

Het is net verbouwen. Er komt altijd meer bij kijken dan je op voorhand had ingecalculeerd. Met als resultaat dat je in de late avonduurtjes nog aan het werk bent. Tussen neus en lippen door snel een training nog praktisch moet regelen. Of maar niet aan de voorbereidingen van dat evenement toekomt. Het is alles behalve prettig om op deze manier te werken. Daarom is het fijn werkzaamheden uit te besteden aan iemand die de branche kent en waar je het aan kan toevertrouwen.

Assisi, een efficiënte gedreven partner van Hill’s met een professionele aanpak en veel kennis, ervaring en een betrouwbaar team dat positief meedenkt…

Philippe Picavet

DVM Hill's Pet Nutrition

Wij hebben enorme voordelen behaald door het laten werven en coachen van onze buitendienst-medewerkers door Catherine Smits. Daarnaast heeft zij een fantastische invulling gegeven aan het mee organiseren en voorzitterschap op ons symposium Natuurlijk voor dieren…

Irene Rol

NML Health bv

“Kunnen jullie dat?”

We krijgen vaak de vraag: “kunnen jullie dat?”. Het antwoord is meestal ‘ja’! Zo niet, dan denken wij met jou mee en weten wij de juiste mensen te vinden die jou verder helpen.

Wat doen wij zelf qua projectondersteuning? Nou, je kunt het zo gek niet bedenken. Voorbeelden zijn:

  • Het denk- en regelwerk voor evenementen
  • Voorbereidingen- en nazorg voor fieldmarketingactiviteiten
  • Mensen briefen zodat ze goed voorbereid in een stand staan
  • Laptops en andere benodigdheden regelen voor thuiswerkers
  • Badges, planning, kleding en overige zaken regelen voor standmedewerkers

De voordelen van uitbesteden

Je bent al snel een duizendpoot binnen de organisatie. Collega’s spreken je aan, vragen of je snel iets voor ze kan doen. En voor je het weet is jouw werkdag alweer om. Stap je vanaf de zijlijn een organisatie binnen, dan heb je maar één doel: zo goed mogelijk een project afronden. Dat geeft focus. En werkt zeer efficiënt. Daarom kunnen wij zonder ruis werk voor jou uit handen nemen.

Projectondersteuning als kernactiviteit

Het is, naast personeelswerving & selectie altijd onze kernactiviteit geweest om bedrijven te ondersteunen en adviseren bij projecten. Dat heeft als voordeel voor jou dat je de kortste route bewandelt om tot het gewenste resultaat te komen. Wij weten wat de valkuilen zijn en zorgen ervoor dat jij van onze ervaringen profiteert.

Fieldmarketing

Als specialist op het gebied van werving- en selectie kunnen wij meer bieden dan projectondersteuning alleen. Dankzij een uniek aanbod waar onze twee diensten samensmelten, kunnen wij de mensen vinden die hiervoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan deskundigen voor fieldmarketing activiteiten. Iets waar wij ruim 20 jaar ervaring mee hebben in Nederland en België. Met merkambassadeurs op de winkelvloer ben je in beeld op het moment dat baasjes een aankoopbesluit gaan nemen. En je laat Assisi precies dat organiseren wat jij wilt.

Zo ga jij van start!

Projectondersteuning is allesomvattend. Omdat het altijd maatwerk betreft starten we met een kennismakingsgesprek en het inventariseren van de vraag. Wil je weten of wij de uitgelezen partner zijn om jou te ondersteunen? Neem dan gerust contact op. Dan nemen wij contact met jou op wanneer het jou uitkomt.

Werkwijze

1. Luisteren

inventarisering van jouw wensen.
Wat wil jij uitbesteden aan werk.

2. Advies

Wij geven jou gedegen inzichten en tips en maken een offerte.

3. Ontzorgen

Wij nemen jou tijdrovend werk uit handen. En komen afspraken na!

Een greep uit onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers door de jaren heen:

Assisi BV
Oude Arnhemse Bovenweg 10
NL - 3941 XM Doorn

+31 343 518397
+31 6 53556387
info@assisi.nl