Werkzoekende

Heb jij het gevoel dat je meer in je mars hebt. Maar ben je nog zoekende naar de richting die jij op wil gaan? Of ben je juist heel specifiek opzoek naar een functie binnen de gezelschapsdierenbranche? Waar je nu ook staat, het is fijn om te weten waar jouw kansen liggen. Samen gaan wij vrijblijvend op zoek naar de mogelijkheden. Wellicht vind je solliciteren spannend. Laat ons doen waar wij goed in zijn. Wij helpen jou graag kosteloos aan datgene waar jij naar op zoek bent.

Ontdek jouw carrièrekans in de dierenbranche

De gezelschapsdierenbranche is ontzettend breed. Van paraveterinair of dierenarts die buiten de praktijk wil werken, tot accountmanager zonder ervaring in de gezelschapsdierensector. Vind je het spannend om zelf te solliciteren en bijvoorbeeld over het salaris te onderhandelen? Daar zijn wij goed in. Van business manager tot bijbaan. Wij helpen jou om een werkplek te vinden waar je weer enthousiast van wordt. Voorbeelden van functies zijn:

  • Customer service medewerker
  • Accountmanager /rayonmanager/Key account manager (KAM)
  • Marketing functies
  • Nutritionist /Q&A/R&D
  • Biotechnicus
  • Technical manager
  •  Productmanager

Etcetera. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke, vaste, parttime- fulltime functie of bijbaan om naast je huidige werk/ studie te doen. Alle opties zijn er, ook voor ZZPérs. Je hoeft alleen maar aan te geven wat jij graag zou willen.

Het is fijn om jou als sparringpartner te hebben. De gesprekken en opdrachten hebben me enorm vooruit geholpen.

Cindy

Al vanaf het allereerste contact ervaar ik de communicatie als open en prettig. Dit komt mede door de betrokkenheid van Catherine. Ik ben uitzendkracht tijdens mijn studie. Ze denkt met je mee en is altijd bereikbaar voor vragen en overleg.

Natasja

Geef jezelf mogelijkheden

Wat je achtergrond of ervaring ook is, het is belangrijk dat jij jouw talenten goed benut. Zo ga je met plezier naar jouw werk. Haal je voldoening uit je baan, dan praat je er met een twinkel in je ogen over. Wij willen jou daarmee op weg helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de gezelschapsdierenbranche, hebben wij een zeer uitgebreid netwerk. En ruim voldoende ervaring om jou op een prettige manier te laten switchen van baan.

We zijn erg benieuwd naar jou, jouw verhaal en wensen.

Welke functies?

Wij zijn eerlijk. In functies als: een asielmedewerker, verkoopmedewerker in een dierenspeciaalzaak, veterinair werk in de dierenkliniek of algemeen dierverzorger, bemiddelen wij niet.

De vacatures die wij hebben zijn meestal vrij specialistische- en commerciële functies. Daarom is het fijn voor ons om goed beslagen ten ijs te komen. Welke kant wil jij graag op? Wat lijkt jou leuk? Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Als je hier nog mee worstelt, helpen we jou graag op weg.

Hoe?

Fulltime, parttime, tijdelijk via onze uitzendbureauconstructie of vast. In loondienst of juist als zzp’er aan de slag gaan? Assisi heeft een scala aan mogelijkheden. Al ruim 20 jaar mogen wij mensen helpen aan een nieuwe baan. Wij vinden het belangrijk dat wij goed begrijpen wie jij bent en wat jij nodig hebt. Daarom luisteren we naar jouw wensen. Ongeacht jouw achtergrond, ervaring of kennis kijken wij naar een functie die bij jou past.

keurmerken en logos personeelsbemiddeling groen

Sta jij te popelen?

Als jij echt graag aan de slag wil, maken wij graag kennis met jou!

Wat gebeurt er nadat jij contact hebt opgenomen

Zodra wij jouw berichtje hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Je krijgt een persoonlijk ontvangstbewijs per e-mail. Als je deze niet krijgt, is er iets mis gegaan. Dus houdt dat even goed in de gaten.

Daarna gaan we kijken naar jouw mogelijkheden. En plannen wij een afspraak voor ons eerste gesprek. Dit gebeurt bijna altijd online, via zoom of teams. Als we er beiden een goed gevoel bij hebben, spreken wij af. De tweede afspraak proberen we live te plannen. Het liefst in een informele setting. Dat is prettig toch? Tijdens het tweede gesprek luister- en vragen wij door om erachter te komen wat jij echt nodig hebt. Zo weten wij zeker dat wij op zoek gaan naar de vacature die bij jou past.

Wanneer die vacature gevonden is, nemen wij weer contact met jou op. In overleg met jou, gaan wij jou voorstellen aan het desbetreffende bedrijf. De kans dat jij op gesprek mag komen is 90%.

Was het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan begint de zoektocht gewoon weer opnieuw.

Assisi werk personeel of projectondersteuning in de dierenbranche 11

Ik werd benaderd door Catherine, Zij had een superleuke vacature voor mij. Nu, een aantal weken hierna heeft ze me echt heel fijn begeleid.

Als er een vraag is antwoord ze altijd super snel, is erg betrokken en
de gesprekken zijn erg fijn.  Er wordt naar je geluisterd.

Het kennismakingsgesprek was een heerlijke wandeling met Guus, de hond en dit was ongedwongen en informeel, iets wat ik persoonlijk heel fijn vond.

Ze voert ook alle gesprekken in het belang van jou als sollicitant op de voorgrond en dat is erg fijn.

Ik heb haar begeleiding en die van de andere dames op kantoor als heel erg positief ervaren.

Marloes

Assisi beelden de ontmoeting

“De ontmoeting”

Ik was als ZZPér destijds zoekende naar wat ik met mijn huidige bedrijf wilde gaan doen als zelfstandig ondernemer en zat eigenlijk een beetje vast voor mijn gevoel. Via een klant die al enthousiast was over Assisi, werd ik getipt om maar eens met Catherine te gaan praten.

Na een prettig gesprek via de telefoon had ik het gevoel dat Catherine direct in de gaten had wat ik zocht en wat bij mij paste.  Door het gesprek zag ik direct dat er buiten mijn bedrijf nog veel andere mogelijkheden waren en ook dat het zonde was om andere talenten die ik heb zo te laten liggen.

Nadat we nog een Zoomcall hadden gehad, hebben wij live afgesproken, gewoon lekker informeel met de hond naar het strand. Het is fijn dat iemand de tijd neemt om je te leren kennen, hierdoor heb ik het idee gehad dat ze ook heel gericht voor mij kon zoeken naar een opdracht die bij mij past.

Ik heb via Catherine een ontzettend leuke opdracht kunnen krijgen, waarvan ik eerst heel erg twijfelde of het wel bij mij zou passen. Door Catherine ben ik toch in gesprek gegaan en wat ik ben ik blij dat ik deze opdracht nu heb. Want het is echt perfect passend en ik voel me helemaal op mijn plek iets wat ik zelf op voorhand niet had gedacht.

Catherine doet haar werk met passie, kijkt waar je talenten liggen, maar ook je valkuilen en probeert hierin een passende functie/opdracht te vinden. Daarbij is het contact informeel en persoonlijk en voelt ze bij mij in heel goed aan wat ik nodig had en heb. We hebben regelmatig nog contact over de voortgang en ook gewoon even een informeel praatje over hoe het met me gaat en waar ik tegen aanloop, iets wat ik als er prettig ervaar.

Ella

Werkwijze

1. Contact

Per mail stuur jij jouw wensen.

2. Teams

Eerste kennismaking.

3. Live

Wij spreken informeel af.

4. Match?

Sluit er een vacature aan?

5. Check

Assesment en referentie check.

6. Meet

Voorstellen en op gesprek.

Een greep uit onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers door de jaren heen:

Assisi BV
Oude Arnhemse Bovenweg 10
NL - 3941 XM Doorn

+31 343 518397
+31 6 53556387
info@assisi.nl