Over Catherine

Ik zet personen in hun kracht. Doorzetten, aanpakken. Begaan zijn met mensen én de branche. Alles wat ik doe, dat doe ik met bezieling en in vrijheid.

What you see is what you get

Een van de dingen wat belangrijk is in mijn vak, is dat je weet hoe je mensen met elkaar verbindt. Ik luister naar de wensen en vragen. Beide partijen (zowel werkgevers als werkzoekenden) help ik zo goed mogelijk verder. Daarom zoek ik altijd naar de vraag achter de vraag. Om daar een antwoord op te krijgen, moet ik mensen goed doorgronden.

Dat begint met inventariseren. Inhaken op de juiste onderwerpen tijdens een gesprek en gedegen advies geven. Deze eigenschappen moet je in je hebben en dit lukt alleen, als je passie hebt voor wat je doet.

Mijn passie ligt bij de natuur, met al haar flora en fauna. Dat zit echt in mijn DNA. Net als de behoefte naar vrijheid. Om te kunnen doen waar ik goed in ben én blij van word. Het ondernemerschap heeft mij die vrijheid gegeven.

Samen met mijn twee broers en ouders groeide ik op in een ondernemersgezin. Ik heb geleerd om mijn mannetje te staan. Mensen beschouwen mij als iemand die direct, zelfstandig en een tikkeltje tegendraads is. En dat vinden de meeste mensen prettig. Omdat ik open, oprecht en eerlijk ben. No-nonsense, daar hou ik van. Net als van een positieve kijk en afwisseling; daarom startte ik in 2014 nog een bedrijf in de dierenbranche met een heel fijne dierbare compagnon: www.musthavesforanimals.com.

En last but not least, mijn gezin. Hoe rijk ben ik. Ik ben geliefde van een bijzondere, lieve, bourgondische man. En daaruit voortvloeiend een Mega trotse moeder van 2 fantastische pubers. De ‘draadhaartjes’ maken ons gezin compleet en geven mij enorm veel vreugde en energie!

Assisi kijkt vooruit groen

Ambities matchen!

Ik vind het mooi om mensen in hun kracht te mogen zetten. Zelf weet ik hoe belangrijk het is om iets te doen, waarbij je jezelf goed voelt. Dat klinkt als een open deur. Maar er zijn nog genoeg mensen die zich niet op hun plek voelen binnen de functie die ze bekleden of organisatie waarin ze nu werken.

Het is een uitdaging voor mij om die mensen verder te helpen. Ik denk in mogelijkheden en kijk vooruit. Hun volle potentie te zien en ze te verbinden aan een werkgever waar ze zichzelf ontplooien tot een werknemer die de twinkels in de ogen heeft als het over het werk gaat. Dat is naast mijn passie voor dieren, hetgeen wat ik zo mooi vind aan onze sector. Mensen die gepassioneerd zijn over hun werk, zijn echte vakidioten in de meest positieve zin. Er zit veel emotie in de dierenbranche, dat vind ik prachtig en is uniek.

Assisi

Assisi is een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Alles wat ik belangrijk vind, zie ik terug binnen Assisi. Het contact met mensen. Het verbinden van mensen. Fungeren als vliegwiel, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Als ik ergens ‘voor ga’, dan ga ik ergens voor. Daarbij vind ik meer dan goed werkgeverschap essentieel!

Ik zet personen in hun kracht. Doorzetten, aanpakken. Begaan zijn met klanten én de branche. Alles wat ik doe, dat doe ik met bezieling en in vrijheid.

De vrijheid om kansen te zien

Na circa 10 jaar in loondienst dat ik voornamelijk actief was in het marketingvak, sloeg ik mijn vleugels uit. Ik koos voor vrijheid. Dat kan heel praktisch zijn: zoals buiten de files om naar mijn moeder rijden. Of de honden uitlaten wanneer de zon schijnt in plaats van in de regen. Als ook heel figuurlijk, zoals het maken van beslissingen die nét iets afwijken van de standaard. Heerlijk vind ik dat!

Op deze manier ben ik iets gaan doen dat veel dichterbij mijn kern past: meer betrokkenheid bij dier- en natuur. Mensen helpen om hun scope te verbreden. Oogkleppen afdoen. Om ze de kansen te laten zien die op hun pad liggen. Zoals ikzelf de kans ontdekte om een leven te leiden waarin ik mijzelf kan zijn. En te werken vanuit intuïtie, gedrevenheid, vrijheid en puurheid. 

Assisi werk personeel of projectondersteuning in de dierenbranche 8

Heb jij mij nodig?

Door de jaren heen heb ik geleerd om te luisteren naar mijzelf. Te ontdekken wat voor mij belangrijk is. En keuzes te maken die bij mij passen. Sindsdien heb ik veel mensen geholpen om hetzelfde te doen. Ben je nieuwsgierig naar jouw volgende stap? Laat het mij weten, ik help je graag bij te worden wie jij bent!

Ben jij op zoek naar iemand die tijdelijk in dienst komt. Bijvoorbeeld voor het invullen van een zwangerschapsverlof. Of juist vast op de loonlijst komt te staan? Wij kunnen jou helpen aan zowel vaste als- tijdelijke medewerkers.

Heb jij een ander personeelsvraagstuk over het werven van een nieuwe collega of kun jij goed wat projectondersteuning gebruiken?  Wij helpen jou en geven garantie op een discrete samenwerking. Op basis van een heldere- en goed onderbouwde prijsopgave.

Ik kijk uit naar jouw bericht!

Assisi BV
Oude Arnhemse Bovenweg 10
NL – 3941 XM Doorn

+31 343 518397
+31 6 53556387
info@assisi.nl