Vacatures

 
Sommige korte omschrijvingen van vacatures staan op deze pagina. Indien een bepaalde vacature jou aanspreekt, kun jij ons dit laten weten.
Een e-mail sturen naar info@assisi.nl is het eenvoudigste. Wij bekijken dan in overleg met jou of er een mogelijke 'match' is. Is dit het geval,
dan maken wij de opdrachtgever bekend. Nog niet ingeschreven? Ga naar inschrijven!

Voedingsdeskundige (pt) 
Bijbaan Super Premium hondenvoer, NL

Wij zijn op zoek naar assertieve en communicatief vaardige mensen voor het geven van deskundige adviezen in het dierenspeciaalzakenkanaal. Het betreft een vaste bijbaan voor mininaal een half jaar. Na een gedegen training ga jij in jouw woonomgeving op zaterdag aan het werk. Ben jij commercieel, heb jij kennis van voeding en rassen, ben jij representatief, flexibel en heb jij beschikking (evt lenen) over vervoer? Wat ouder? geen probleem! Mail snel voor meer informatie!


Sales DSPZ kanaal (pt)
Accountmanager Zuid NLWij zoeken een accountmanager buitendienst voor ongeveer 2 dagen in de week voor het dierenspeciaalzakenkanaal.
Parttime ongeveer 1-2 dagen per week.
Reageren heeft alleen zin als jij veel verkoop ervaring hebt in het dierenspeciaalzakenkanaal, jij affiniteit met natuurgeneeskunde hebt en jij woonachtig bent in de omgeving van Den Bosch.

 
 

Assisitent NPD (ft) 
New Product Development Assistent
Fabrikant diervoeding Noord-Holland


Per direct
36 uur

Ben jij een HBO'r en een puntje precies, niet wars van regelgeving en heb jij ambities om door te groeien? Mail ons dan!


Paraveterinair/Nutrionist (pt) 
Voedingsdeskundige bijbaanBen jij paraveterinair en opzoek naar een bijbaan op met name zaterdag om in het dierenspeciaalzakenkanaal ondersteuning te bieden op het gebied van voeding?

Laat het ons weten!

Breeder manager(ft)

Accountmananger breeder kanaal
Fulltime door heel NL


Heb jij echt veel sales ervaring en rassenkennis?
Bij voorkeur ervaring met fokken of fokkers?
Laat het ons weten! 

Buitendienst 
Bij een pharmaceut of diervoedingsindustrie
t.b.v. dierenarts- praktijken of dierenspeciaalzaken


Wij hebben vacatures in heel Nederland
Accountmanagers c/q rayonmanager c/q buitendienstmedewerker
Meestal vast
Meestal fulltime
Zoekende naar een buitendienstfunctie? Nu wellicht humaan werkzaam? Wil je werken binnen de dierenbranche? Schrijf je in!